Сайтът www.copycenterplovdiv.com е собственост на ИУНИК-ДЖИ ООД, ЕИК: 205584536, адрес: гр. Пловдив, ул. “Димитър Талев” №63. 

Тези Общи условия уреждат взаимоотношенията между Продавачите и Потребителите, които ползват елетронния магазин copycenterplovdiv.com за покупка на стоки и поръчка на услуги. С натискането на обект, картинка, линк (различен от този на Общите условия) или бутон, разположен на уебсайта copycenterplovdiv.com cе счита, че Вие приемате или сте съгласни с описаните по-долу Общи условия. Настоящите Общи условия са съобразени с изискванията на Закона за защита на потребителите (ЗЗП) със следния сайт  https://kzp.bg/ , както и с другите нормативни актове, действащи в Република България. На 09.01.2016г започва да работи електронната платформа за онлайн решаване на потребителски спорове (платформа за ОРС) - нейният адрес е http://ec.europa.eu/consumers/odr/

ИУНИК-ДЖИ ООД гарантира конфиденциалността на личните данни на Клиента по Закона за защита на личните данни. Личните данни на Клиента, които се попълват при регистрация, се използват както следва:

Име и адрес – за извършване на доставката и попълване на фактурата.

Телефон – за потвърждаване на поръчката и доставката или в случай на проблеми с наличностите и самата поръчка.

E-mail – за потвърждаване на поръчката, адреса на доставката и за получаване на newsletters и актуални промоции от сайта.

ИУНИК-ДЖИ ООД се ангажира да не предава личните данни на трети лица, освен в отговор на запитвания от страна на Клиента за продукти и услуги или при поискване от съответните държавни органи.

ИУНИК-ДЖИ ООД има право да запази информацията за потребителя, разположена на сървъра на ИУНИК-ДЖИ ООД и да ги предостави на съответните държавни органи в случаите, когато това е необходимо за запазване правата, законните интереси и сигурността на ИУНИК-ДЖИ ООД.

Всички условия се уреждат от действащия ЗЗП.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Обработка на личните данни е свързана със следните цели:

  • Получаване на онлайн поръчки от copycenterplovdiv.com

  • Поръчка на онлайн услуги - принтиране, сканиране, ламиниране, подвързване, поръчка на дизайн, изработка на рекламни материали и др.

  • Предлагане на нови продукти

  • Промоционални предложения

  • Организиране на анкети и проучвания

Данните, които подлежат на обработване, фигурират единствено в регистрационната форма. След изтичане на целта на обработка, събраните лични данни на Потребителя ще бъдат унищожени.

С регистрацията си в www.copycenterplovdiv.com Потребителят дава съгласието си за обработване на личните му данни съгласно посочените тук условия, както и съгласно условията в ЗЗЛД.

Създаването на акаунт, чрез регистрация на www.copycenterplovdiv.com позволява на Потребителите да пазаруват лесно, удобно и приятно, да съхраняват информация за желаните от тях продукти при максимална защита на въведените от тях лични данни. Всеки Потребител притежава уникален е-mail и парола, с които само той има достъп до своя профил и въведените в него данни.