Всички

Подкатегории

 • КОПИРЕН ЦЕНТЪР

  Наборът от услуги, които предлагаме е богат. Гарантираме Ви, че ще подходим индивидуално и професионално към всеки клиент. При нас може да копирате и принтирате различни формати документи. Извършваме и други услуги като: сканиране, ламиниране, подвързване, компютърен набор на текст и др. Извършваме преводи на различни езици. За Вашето улеснение предлагаме и опцията за online изпращане на документи за печат, така докато пътувате към нас, поръчката Ви е изпълнена и си спестявате ценно време.

  Копирен център Пловдив, се намира в гр. Пловдив, бул. "Никола Вапцаров" №9Г (срещу входа на МБАЛ "Св. Пантелеймон").

 • БРАНДИНГ И РЕКЛАМА

  Най-удовлетворени се чувстваме когато видим усмивките на нашите клиенти. Ето защо ще извървим пътя от идея до краен продукт - заедно! Екипът ни от дизайнери притежава вродена креативност и с лекота може да осъществи Вашата идея, независимо дали става въпрос за визитни картички, брошури, диплянки, постери, менюта, картички за рожден ден, кръщене, покани за сватба и пр.

 • КРЕАТИВНА ЗОНА

  В КРЕАТИВНА ЗОНА ще намерите покани, картички за поводи, gender reveal карти и игри, идеи за pregnancy announcement/ обявяване на бременност, карти и аксесоари за моминско или ергенско парти и други поводи. 

  ⚠️ ВСИЧКИ ДИЗАЙНИ СА АВТОРСКИ❗

  Може да поръчате готов дизайн и да бъде персонализиран за Вашия повод или да изработим изцяло нов дизайн за Вас, съобразен с цвят и тема на партито. Ако имате идея, възможно е да я реализираме, не се притеснявайте да ни пишете ни във viber или по email, или да ни се обадите - 0898 35 11 45.

 • ПЕЧАТ НА СНИМКИ

  В Копирен център Пловдив може да запазите спомените си на хартия. Принтираме снимки в размери от 10 см х 15 см до А3. Изработваме фотокниги и печатаме на канава. Използваме висококачествени консумативи, които Ви гарантират 300 години запазване на качеството.

Активни филтри